060 405 404 1
Meni

Izrada reklama folije za stakla brendiranje izloga brendiranje lokala

Izrada reklama, brendiranje lokala

Izrada reklama i brendiranje lokala tehnikom digitalne štampe, je naša osnovna delatnost. Brendiranja poslovnog ili maloprodajnog objekta najčešće se radi pvc folijom pri čemnu se pvc folija postavlja u komadu prema zadatim merama ili se mogu izraditi nalepnice za zid.

Brendiranje izloga, folije za stakla

Izrada reklama i brendiranje izloga tehnikom digitalne štampe, je naša osnovna delatnost. Osim brendiranja unutrašnjeg prostora, pvc folija se može primeniti i za brendiranje izloga, pri čemu koristimo folije za prozore.

Nalepnice za zid i folije za izloge

Nalepnice za zid i folije za stakla vašem poslovnom prostoru ili ambijentu kućnog doma mogu dati potpuno nov izgled.

Zatamnjivanje stakala i ogledalo folija

Pored izrade reklama i brendiranja lokala, u ponudi imamo i zatamnjivanje stakla folijom (folija za zatamnjivanje stakla), ogledalo folije, kao i zastitne folije za stakla.

Baner

Izrada banera predstavlja poseban vid izrada reklama, koji je naročito pogodan za brendiranje lokala koji su pored prometnih saobraćajnica.Baner se štampa na posebnom nepromočivom meš platnu koje ka čini idealnim sredstvom oglašavanja na otvorenom.
Brendiranje izloga, folije za stakla, brendiranje lokala, izrada reklama

Grafomedia je specijalizovano preduzeće za izradu reklama, brendiranje lokala, zatamnjivanje stakla uv folijom i ugradnju zastitne folije za stakla. Brendiranje lokala može se vršiti i spolja i iznutra. Samolepljiva folija za staklo koja u potpunosti zatvara izlog lokala može predstavljati veoma dobro rešenje ukoliko se odlučite za brendiranje lokala u maloprodaji.
Za brendiranje lokala iznutra koristi se PVC folija koja se može krojiti po želji. Specifičan vid izade reklama predstavljaju nalepnice za zid. Nalepnice za zid koriste se za izradu putokaza, upozorenja, informativnih natpisa...

Brendiranje izloga - folije za stakla

Brendiranje izloga tehnikom zatvaranja
Folije za prozore preko celog izloga

Izrada reklama - kat folija

Samolepljiva folija za staklo
Isticanje naziva lokala
Ispisivanje radnog vremena

Baneri

Baneri u dvorištu Patrijaršije
Veoma uočljiva reklama
Otporan na vremenske uslove

Nalepnice za zid - brendiranje lokala

PVC folija na unutrašnjem zidu
Laka za održavanje
Elegantan dizajn

Folije za stakla i nalepnice za zid

Brendiranje izloga maloprodajnog objekta je strategija koju koriste najveći maloprodajni lanci. Izrada reklame na izlogu lokala u velikoj meri privlači pažnju prolaznika diferencirajuči vas od konkurencije. Ukoliko se odlučite za brendiranje izloga i unutrašnjosti vašeg lokala u vlikoj meri možete popraviti imidž koji imate u očima vaših potrošača, što će u značajnoj meri doprineti rastu prodaje.
Pored brendiranja izloga možemo vam ponuditi i brendiranje frižidera, polica, izložbenih pultova, panoa ...
Sva rešenja šrampamo na najsavremenijim mašinama i opremi.
Pored brendiranja lokala i poslovnog prostora našu ponudu smo proširili i dekorativnim folijama za stambeni prosor. ukoliko želite da razbijete monotoniju zidova dečije sobe ili želite osvežiti bilo koji deo vašeg životnog prostora možemo vam ponuditi nalepnice za zid.

Folije-za-stakla

Folije-za-stakla
Brendiranje izloga lokala

Nalepnice za zid - dečji edukativni centar

Edukativne nalepnice za zid
Izrada rešenja po želji
Odlično sredstvo vizuelnog učenja

Nalepnice za zid

Nalepnice za zid - poslovni prostor
Zid poslovnog prostora kome nalepnice za zid daju elegantan izgled

Nalepnice za zid - oznake

Oznake u lokalu ili poslovnom prostoru
Oznaka za toalet, izlaz, radno vreme...

Zastitna folija za prozore, folija za zatamnjivanje stakala, sigurnosna folija, ogledalo folija

Pored folije za stakla i brendiranje izloga i lokala u ponudi imamo i folije za zatamnjivanje stakala, ogledalo folije i zastitne folije za stakla.

Folije za zatamnjivanje stakala i ogledalo folija

U uslovima kada prostor treba zaštititi od štetnog dejstva sunčevih zraka kao veoma dobro rešenje se pokazala folija za zatamnjivanje stakala. Ova folija može sprečiti prodor i do 99% štetnih UV zraka, bez značajnije smanjenosti transparentnosti samog stakla. Za zatamnjivanje stakala može se pored klasične UV folije, koristiti i ogledalo folija čija je osnovna uloga obezbeđivanje potpune intime unutrašnjeg prostora. Ogledalo folija vas u potpunosti štiti od neželjenih pogleda uz odgovarajuć odnos spoljnog i unutrašnjeg osvetljenja.